Français


Toebehoren

Hartslagmeter

Als hartslagmeter verkopen we de V-max.
Dankzij zijn dunne electroden en draadjes wordt het paard op geen enkel moment gehinderd tijdens het rijden. Een electrode plaatst men onder de singel en de andere onder het zadel. Deze electroden worden door de dunne draden verbonden aan de kleine transmitter die bovenaan het zadel wordt bevestigd.
Op het horloge kan je konstant de hartslag aflezen.

 

 

Las - Helm

Deze uiterst lichte en goed geventileerde helm leent zich uitstekend voor het rijden van endurance en lange trektochten. Ook bij extreme hitte is er nog voldoende ventilatie om het hoofd koel te houden.

cardio
lashitek
 
 

Biothane

Leer of nylon materiaal wordt door veelvuldig zweten en water zeer hard en blijft zo niet meer flexibel. Dit is niet zo bij biothane.
Biothane is een nylonband die volledig met polyurethaan overtrokken is. Dit geeft een uitermate flexibiliteit in alle weersomstandigheden. Zweet en water dringen niet in het materiaal.
Het biothane materiaal is zeer makkelijk in onderhoud. Het heeft geen tijdrovende behandeling nodig zoals leer (gewoon afwassen met water en zeep).
In een handomdraai maak je van een hoofdstel een halster. Het bit en de teugels zijn afneembaar dankzij kleine sluitingen.

     Verkrijgbaar :
      • Biothane Hoofdstel
      • Biothane Teugels
      • Biothane Borstriem met of zonder V-suk

Broeken

De ruiters die lange afstanden in het zadel vertoeven hebben reeds aan den lijve ondervonden hoe belangrijk een goede rijbroek is.
Wij verkopen de zeer lichte Stud One- broeken met bijkomende bescherming aan de zit en de binnenkant van de knieen.
De lichte stof geeft een aangenaam gevoel aan de benen,droogt zeer snel op bij regen en geeft een fris gevoel bij warm weer.
In de winter kan ze ook gedragen worden onder een andere rijbroek indien het zéér koud is.
Verkrijgbaar in alle maten!

 
Nederlands